Cum functioneaza First Payment Provider

First Payment Provider pune la dispozitia clientilor o gama extinsa de oportunitati financiare. De asemenea, va asigura ca obtineți control absolut asupra finantelor detinute, plus ca exista si multe alte servicii suplimentare, ce va stau la dispozitie in orice moment.

Acum aveti acces la o echipa de profesionisti formata din experti contabili. Puteti discuta cu specialistii nostri in brokeraj, economie, management financiar si in multe alte domenii, pentru a va imbunatați platile si situatia finantelor personale.

Trebuie doar sa urmaticativa pentru a va crea cont pe platforma First Payment Provider:

1. Contactati unul dintre agentii nostri financiari.

Primul pas pe care il veti face pentru a va dobandi independenta financiara este cel mai important. Din fericire, unul dintre expertii nostri financiari va sta la dispozitie pentru a va consilia. Echipa noastra de profesionisti este disponibila 24 de ore din 24, timp de sapte zile pe saptamana, pentru a va ajuta sa aveti mai mult control asupra finantelor voastre. Ei va stau la dspozitie si va ajuta sa va familiarizati cu interfata aplicatiei si sa profitati de beneficiile oferite de aceasta.

2. Cum sa utilizati serviciile First Payment Provider.

Dupa ce ati inteles cum functioneaza aplicatia noastra, puteti incepe sa utilizati serviciile platformei First Payment Provider. In primul rand, trebuie sa va conectati cardurile de credit si cardurile de debit, impreuna cu alte conturi bancare pe care le aveti la platforma noastra. Apoi, puteti incepe sa trimiteti sau sa primiti din intreaga lume. Alternativ, puteti sa programati plati sau va puteti planifica strategia de economii.

3. Incepeti sa economisiti bani.

Acum, puteti incepe sa realizati o strategie de succes pe termen lung pentru a economisi cat mai multi bani. Utilizati serviciile noastre de ultima ora in legatura cu planificarea financiara si astfel, va puteti optimiza tacticile pentru realizarea fondurilor de economii. In plus, profitati de cele mai mici taxe pentru a mari acest fond de economii.

Beneficiile utilizarii First Payment Provider

First Payment Provider va ajuta sa obtineti independent financiara pe care ati visat intotdeauna sa o aveti. Mai jos puteti gasi unele dintre avantajele pe care le aveti in calitate de utilizator First Payment Provider:

 • Aveti intr-un singur loc toate cardurile si toate conturile;
 • Puteti trimite si primi bani in diferite valute, de oriunde in lume;
 • Nu trebuie sa platiti pentru alte conturi pe alte aplicatii financiare;
 • Puteti cumpara aproape orice doriti de oriunde in lume, fara riscuri;
 • Va puteti programa facturile lunare si veti fi asigurat ca nu ratati plata niciuneia;
 • Economisiti mai mult platind taxe mai mici pentru tranzactie;
 • Puteti trimite bani gratuit catre alti utilizatori ai platformei First Payment Provider;
 • Puteti primi bani gratis de la alti utilizatori ai platformei First Payment Provider;
 • Aveti asistenta si suport oferit de echipa noastra 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana;
 • Este usor sa alegeti intre un cont personal si unul de afaceri;
 • Puteti efectua plati catre orice tip de cont din peste 90 de tari din intreaga lume;

First Payment Provider ofera oricui modalitati rapide si accesibile pentru a detine control deplin asupra finantelor sale. Modalitatea speciala gasita de echia noastra prin care se face conectarea la banca reduce costurile si comisioanele de administrare. Astfel, efectuarea platilor sau primirea banilor se deruleaza intr-un singur loc, cu un grad de siguranta extrem de mare. 

In plus, platforma First Payment Provider ajuta firmele sa isi gestioneze cheltuielile intr-un mod mai eficient. Antreprenorii pot sa programeze plati periodice catre freelanceri si catre alti prestatori de servicii. In acelasi timp, acestia pot primi bani de la clienti intr-un mod sigur si rapid. In cele din urma, pot face cumparaturi de la companii din intreaga lume.

Alegeti First Payment Provider ca sa dobanditii mai mult control asupra finantelor pe care le aveti si totodata asupra modului de viata.