Despre Noi

Bine ati venit la First Payment Provider!

“Am infiintat acest hub financiar pentru a veni in ajutorul celor care platesc prea mult pentru servicii bancare care ar trebui sa fie relative ieftine. In perioada in care am lucrat in administratia financiara am constatat ca multe institutii bancare suprataxau clientii in mod inutil. Datorita acestui fapt, misiunea mea a devenit schimbarea acestui status-quo. La First Payment Provider ne dorim ca oamenii sa detina control deplin asupra finantelor, totul prin aplicarea celor mai mici taxe posibile.

Matthew Lafarge

Foundator si CEO

Suntem una dintre noile platforme ce ofera servicii financiare si cautam sa oferim servicii de o calitate cat mai buna intr-o industrie extrem de competitiva. Chiar daca firma noastra este la inceput, echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in domeniul financiar. Mai presus de tot, ne dorim ca misiunea noastra sa reprezinte servicii de calitate in asistenta financiara, pe care sa le oferim oricui si oriunde pe glob.

Principiul nostru de baza este acela ca oamenii sa aiba acces nelimitat la serviciile financiare. Suntem convinsi c, numai intelegand sistemul financiar in detaliu si avand acces absolut la independenta financiara putem avansa foarte mult ca si societate. Astfel, pentru ca aceste principii sa devina realitate, taxele pentru serviciile financiare trebuie setate la pragul minim.

Domnul Lafarge are doctoratul in stiinte economice si o cariera lunga in administratie financiara. Principiile sale moderne in legatura cu independenta economica au contribuit emblematic la infiintarea First Payment Provider.

Echipa Noastra

Aceasta este echipa First Payment Provider, formata din profesionisti si experti contabili!

Doamna Stevens isi aduce aportul prin experienta sa de zeci de ani in domeniul bancar, totul pentru a imbunatati serviciile oferite de First Payment Provider. Scopul ei este ca acesta platforma financiara sa devina una dintre cele mai performante platforme de servicii financiare din lume.

Danielle Stevens

CFO si Expert Financiar

Domnul Wood este expert contabil cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Anterior el a lucrat pentru mari corporatii. In plus, a detinut si functii executive in institutii guvernamentale.

Christopher Woods

Expert contabil si analist financiar

Domnul Dixton a lucrat multi ani pentru companii din domeniul telecomunciatiilor si in mai multe institutii bancare. In prezent, el doreste sa duca First Payment Provider la urmatorul nivel, oferind asistenta premium pentru clientii platformei.

Peter Dixon

Specialist serviciu clienti

Doamna Anderson este expert in analiza datelor si sustine dezvoltarea platformei in conformitate cu ultimele tendinte din piata.

Cynthia Anderson

Analist de date

Doamnul Keane are un protofoliu extins, de peste 500 de website-uri pe care le-a realizat pentru unele dintre cele mai renumite companii din intreaga lume. In prezent, el este responsabil de proiectarea si dezvoltarea website-ului platformei First Provider Payment.

Marcus Keane

Dezvoltator de site-uri web